Centrum voor Health & Wellness

Feel Good, Feel Healthy

Onze dienstverlening

We zijn trots op ons uitgebreide pakket hoogwaardige zorg- en Wellnessdiensten.


Solide Yoga & Wellness

 • Yogaschool met ca 35 lessen per week
 • Yoga voor kinderen, tieners, volwassenen, senioren, zwangeren
 • Meditatie, statische- en Dynamische Yoga
 • 2 sfeervolle lesruimtes
 • Persoonlijke begeleiding, kleine groepen


  Body Stress Release Westland

  Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek gericht op het loslaten (release) van vastgezette spierspanning (body stress). Door BSR toe te passen wordt de spierspanning minder.

  Neem gerust contact op met Theo en Anita Holierhoek.


  Body Stress Release Linda Heskes

  Body stress (vastgezette spierspanning) ontstaat wanneer het lichaam er niet in slaagt overbelasting door stress te verwerken. Dit kan gebeuren door een val, ongeluk, langdurig verkeerde werkhouding, emotionele stress of stress door het inademen of nuttigen van chemische stoffen.

  Neem contact op met Linda Heskes.


  Petra Lemans

  Praktijk voor Coaching en Zwangerschapsbegeleiding

  Met plezier begeleid ik als coach en yogadocent mensen met een kinderwens, zwangeren en jonge ouders. Ik geef ook zwangerschapsmassages en mamamassages. Bij diverse klachten zowel lichamelijk als geestelijk kan ik als coach iets voor u betekenen.

  Praktijkdagen: di/do


  Neem contact op met Petra Lemans  Chansijing qigong en Taiji

  Met behulp van een reeks langzame, effectieve bewegingen wordt gerichte aandacht (focus/mindfulness) naar het lichaam verplaatst (voelen/observeren). Chi Neng Qigong onderscheidt zich van andere Qigong vormen omdat het gebaseerd is op de unieke theorie van de totaliteit van Dr. Pang Ming.

  Lesdagen: wo/vr

  Neem contact op met Ger en José Oosterveen


  Ontspanning Body & Mind

  Ontspanning Body & Mind verzorgd maandelijks druk bezochte Klankschaal Concerten bij Solide Yoga & Wellness.

  Concertdagen: vrijdag

  Neem contact op met Hilde en Joop Reeuwijk

  Hoe Gezond

  Als je je gezond voelt sta je sterker in het leven, zie je er beter uit en heb je volop energie om van het leven te genieten! We helpen je om op een praktische en resultaatgerichte wijze zelf de regie te voeren over jouw gezondheid. Dit doen we door te meten waar oorzaken liggen van gebrek aan vitaliteit en maken een orthomoleculair- voedingsadvies op maat. Stap voor stap werken we samen aan een vitaler leven.

  Aanwezig: di/wo/vr

  Neem contact op met Lilian van der Zanden.


  Eve Michelle Coaching

  Het moderne leven, waarin we naast ons werk vaak ook de nodige andere verplichtingen hebben, kan als stressvol worden ervaren. Als onafhankelijke en professionele gesprekspartner, oftewel coach, kan ik je hierin begeleiden. Vaak is het prettig om even met iemand te kunnen sparren en een spreekwoordelijke spiegel voorgehouden te krijgen.

  Praktijkdag: Flexibel

  Neem contact op met Michelle Kofman.

   

  VoetreflexPlus Miranda van Steekelenburg

  VoetreflexPlus staat voor een combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken op de voeten en de onderbenen. Een massage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, is heerlijk ontspannend en helpt lichamelijke en emotionele klachten te verminderen.

  Praktijkdagen: di/do

  Neem contact op met Miranda van Steekelenburg.  Solides AromaZENse behandelingen

  Behandelingen gebaseerd op energetisch lichaamswerk in combinatie met Doterra essential oils. Met deze behandelingen kom je weer in balans, geblokkeerde energie gaat weer stromen en ruimt negatieve (opgebouwde) energie op.

  Praktijkdagen: wo/vr

  Neem contact op met Esther Goercharn


  Fokuz Qigong

  Fokuz biedt je les in Zhineng Qigong bij Solide Yoga & Wellness in Wateringen. Zhineng Qigong is een Chinese meditatieve bewegingsvorm met eenvoudige en vloeiende bewegingen, die lichaam en geest tot rust brengen.

  Lesdagen: Zondag

  Neem contact op met Mathilde Roorda