Centrum voor Health & Wellness

Feel Good, Feel Healthy

Ons Centrum

In 2017 kreeg Yogaschool Solide Yoga & Wellness de mogelijkheid zich te vestigen in het deels leegstaande pand aan Het Tolland 4, Wateringen. De Yogaschool was oorspronkelijk gevestigd v.a. 2008 in Wateringen aan de julialaan 6. Toen de kans ontstond om een geheel centrum op te richten aan het Tolland 4, kwam een droom in vervulling voor eigenaresse Esther Goercharn. Al langere tijd liep zij met een missie rond om naast het bieden van Yoga en Meditatie ook behandelaars te verbinden met de yogaschool. Zij bouwde aan het Tolland 4 een Centrum op waarin zij professionele en deskundige behandelaars bij elkaar zocht op gebied van Gezondheid en Welbevinden.

'Nu het Centrum staat, is er een succesvolle samenwerking met elkaar en weten steeds meer cliënten en deelnemers ons te vinden, Juist de kracht van een centrum wordt als bijzonder prettig ervaren, alles onder 1 dak van fysiotherapeut tot Yogaschool, van voedingsdeskundige tot coach. U bent van harte welkom!', aldus Esther Goercharn.


Team

Onze toegewijde medewerkers hebben een ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen we regelmatig bijscholingscursussen. Daarnaast houden we van ons werk en dat stralen we uit! 

Graag tot ziens bij ons Centrum.